Decodari iPhone

Ce inseamna o decodare iPhone?
Decodari iPhone  - Prin definite, dupa aceasta operatiune telefonul dvs. va va permite folosirea in orice retea. Trebuie sa retineti ca garantia nu va fi pierduta in cazul decodarii deoarece telefonul nu este desfacut si toate operatiunile se vor executa doar din meniul telefonului, practic nu aveti de ce sa va temeti. In cazul telefoanelor decodate aceastea se vor comporta la fel ca la inceput si nu va fi schimbat absolut nimic inauntru.

Se pot efectua decodari iPhone pe versiunile 3.1.3?
Decodare iPhone 3G 3.1.3  - Acest soft poate fi decodat cu usurinta folosind doar metode software fara a pierde garantia si fara a pune in pericol functionarea iPhone-ului dumneavoastra. Daca nu sunteti in masura si nu aveti cunostinte software indicat ar fi sa NU incercati decodarea deoarece poate duce la stricarea softulu si ve-ti fi nevoit sa da-ti mai multi bani din buzunar. 

Modelele 3GS sunt mai greu de decodat?
Decodare iPhone 3gs 3.1.3  – La fel ca si la iPhone 3G, decodarea softului 3.1.3 este practic aceeasi doar ca datorita imbunatatirilor iPhone-ului 3GS in ceea ce priveste viteza de procesare a datelor pot spune ca timpul acordat acestei operatiuni este mult mai mic decat timpul acordat aceleasi operatiuni dar pentru iPhone 3g. In principiu daca nu aveti cunostinte software indicat ar fi sa lasati aceasta treaba pe mana profesionistilor. 


Alte decodari iPhoneDecodare iPhone 2G
Decodare iPhone 3G
Decodare iPhone 3GS
Decodare iPhone 4
Decodare iPhone 4S

Vrei sa iti decodezi iphoneul? In functie de model te putem ajuta sa ti-l decodezi. Descarca tabelul pentru decodare/jailbreak iphone!

Tabel decodare/jailbreak iphone ipad.iPhone Romania

Categorie in constructie!